Header bvat rose

Bertie Gummlich-Gooiker
APS-Therapeut in Breda

profielfoto APS-therapeut

praktijk bertieMijn naam is Bertie Gummlich - Gooiker, geboren 12-03-1958.

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest als Altenpflegerin/verzorgende IG in verpleeghuizen ( in Duitsland en Nederland) , Revalidatie ziekenhuis( Duitsland), zorginstelligen en in het hospice te Breda en na een lange periode van ziekte met een lange niets opleverende zoektocht, voor herstel, door het reguliere en alternatieve circuit, ben ik in aanraking gekomen met APS therapie. Omdat ik hierbij zelf heb mogen ervaren, wat de positieve effecten van APS kunnen zijn, besloot ik de Opleiding tot geaccrediteerd APS therapeut te volgen. Na deze succesvol te hebben afgerond en na het afronden van een aantal andere scholingen, zoals: ReikiI,II,II en master, AN Shen, Dorn Breuss ect, ben ik 2009 mijn eigen praktijk voor APS pijnbestrijding en Complementaire therapie gestart. Naast de therapieën bied ik ook creatieve workshops aan.

Mijn visie: De gehele mens staat centraal en niet enkel de klacht.

“Op weg naar een betere kwaliteit van leven ".

Naast APS therapie bied ik nog een aantal andere therapieën aan; Dorn Methode / Breuss massage, AN Shen, Reiki, voetmassage, magnetiseren, energie/chakra behandeling, begeleidende gesprekken, automatisch schrift en creatieve therapie.

Creatieve workshops : Mozaiek,intuitief schilderen, mandala tekenen/schilderen, ect.Tijdens cursussen en workshops wil ik een ieder in aanraking laten komen met zijn eigen creativiteit en laten ervaren welk positieve uitwerking creatief bezig zijn en kleur op de mens heeft. Het zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt te staan en je hierdoor weer sterker gaat voelen. Het helpt je, het leven vanuit een positiever stuk, te kunnen ervaren.

Kunst: Naast mijn gezin en mijn werk in de zorg ( verpleeghuizen, revalidatie ziekenhuis en hospice) ben ik altijd veel bezig geweest met tekenen, schilderen en andere creatieve activiteiten. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het tekenen , schilderen en het maken van mozaïeken. Ik maak hierbij gebruik van allerlei materialen en bewerk ook meubels en andere voorwerpen. Mijn werk is meestal zeer kleurrijk en heeft een krachtige uitstraling. Door het samenspel van kleur en vormen probeer ik er een harmonieus geheel van te maken. Mijn intuïtie is het belangrijkste werktuig om mijn creativiteit tot uitdrukking te brengen.

Geaccrediteerd plus
Bertie
-
Gummlich-Gooiker
Vrouw
-
Zandberglaan 48
4818 GL
Breda
Noord-Brabant
Nederland
...
Bertie Healing-Colors
076-5229369
-
332

Bekijk ook mijn onderstaande reviews door op de artikelnaam te klikken
(Indien er geen reviews worden weergeven, dan heeft deze therapeut geen reviews)

Artikelen 4

ArtikelCategorieAangemaakt
APS Therapie en een verbrand gezichtreviews03/10/2015 09:26:54
APS Therapie en rugklachtenreviews03/10/2015 09:26:54
APS Therapie en een tennisarmreviews03/10/2015 09:26:54
APS Therapie en polsklachtenPolsklachten03/10/2015 09:26:54