Header bvat rose

Maja-Visser
APS-Therapie in Kerk-Avezaath

profielfoto APS-therapeut

Heeft u pijnklachten, bent u dagelijks moe, heeft u last van stress of een burnout, APS therapie kan uitkomst bieden.
APS is een behandelmethode die het lichaam aanspoort tot herstel. Deze methode wordt sinds 2000 in Nederland met succes toegepast bij patiënten met acute en chronische pijn. Ook bij een verzwakt immuunsysteem en klachten van depressieve aard heeft het succes. Het lichaam wordt door APS behandelingen zelf aangezet tot herstel en dat maakt deze therapie zo bijzonder. Het lichaam krijgt een impuls toegediend waardoor er een lichaamseigen stof (ATP) wordt aangemaakt. Deze stof is nodig om klachten aan te pakken en ook tegelijkertijd de pijn te verlichten. Belangrijke lichaamsprocessen worden geoptimaliseerd zoals: de aanmaak van natuurlijke pijnstillers, ontstekingsremmers, een betere bloedcirculatie en een verbeterde afgifte van stoffen als melatonine, endorfine enz.. Door ziekte of een blessure is de aanmaak van deze stoffen verstoord. APS is pijnloos en naast een andere therapie en medicijnen te gebruiken er zijn geen schadelijke bijwerkingen ook niet op de langere termijn.

Bij welke klachten
Eigenlijk zijn alle pijnklachten met APS te behandelen. Zowel acute klachten zoals sportblessures als chronische klachten zoals fibromyalgie, ME, artrose, artritis, reuma, spanningshoofdpijnen, rugpijnen. Psychische klachten als stress, depressiviteit en burnout zijn ook te behandelen.

Zorgverzekeraars
APS therapie is een medisch verantwoorde therapie en wordt steeds meer in ziekenhuizen en pijnpoli’s toegepast. De therapie is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. De behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Maja Visser heeft een opleiding gevolgd voor APS therapeute en is lid van de beroepsvereniging de BVAT.

Geaccrediteerd
M.E.
-
Visser
Vrouw
-
Schiltmanshof 4
4012 DJ
Kerk-Avezaath
Gelderland
Nederland
...
Visser M.E.
06-48837445
06-48837445
348

Bekijk ook mijn onderstaande reviews door op de artikelnaam te klikken
(Indien er geen reviews worden weergeven, dan heeft deze therapeut geen reviews)

Artikelen 1

ArtikelCategorieAangemaakt
APS Therapie en Sterno-costo-claviculaire Hyperostosisreviews03/10/2015 09:26:54