Header bvat rose

J.A. Munsters-den Heeten
APS-Therapeut in Erp

profielfoto APS-therapeut

hanneke munsters praktijkBij Praktijk Labyrinth staat de onverdeelde aandacht voor jou en jouw vragen centraal. De focus ligt niet op je klacht of aandoening, maar jij als mens bent het uitgangspunt. Volgens natuurgeneeskundige opvattingen kan “ziekte” ontstaan als men niet leeft volgens zijn eigen natuur. Het concept “ziekte” kan daarom ook gezien worden als een uitnodiging om jezelf in bredere zin onder de loep te nemen en zo te (her)ontdekken wie je bent en je te verdiepen in wat je echt wilt.

Vanuit Praktijk Labyrinth bied ik verschillende therapieën aan die het zelfherstellend vermogen activeren en aanzetten tot “heling” op zowel het fysieke, mentale, emotionele en spirituele vlak. “Heling” betekent naast het herstellen van ziekte of letsel ook een manier vinden om te kunnen omgaan met een beperking of aandoening. Samen kijken we welke benadering het beste bij jou past.

Veel van mijn cliënten hebben een energieprobleem waardoor ze niet voluit kunnen leven zoals ze graag willen. Door de combinatie van APS therapie en energetische therapie is er door toename van fysieke energie ook eerder ruimte om tot het achterliggende issue te komen. Deze tweeledige insteek werkt als het ware aan beide zijden van het spectrum. Ik krijg dan ook vaak als terugkoppeling dat men beter slaapt, minder stress ervaart, de fijnafstemming weer in orde is of dat men de stappen gaat nemen waar men eerder niet toe kon komen.

Geaccrediteerd plus
J.A.,
-
Munsters-den Heeten
Vrouw
-
1a, Rijbeemd
5469 EN
ERP
Noord-Brabant
Nederland
...
Praktijk Labyrinth
06-29003453
06-29003453
383

Bekijk ook mijn onderstaande reviews door op de artikelnaam te klikken
(Indien er geen reviews worden weergeven, dan heeft deze therapeut geen reviews)

Artikelen 0

ArtikelCategorieAangemaakt
Deze gebruiker heeft geen artikelen.