Header bvat rose

Nieuws voor clienten

APS Therapy uit Heteren wint prestigieuze Grünenthal Award in 2013 voor innovatieve manier van pijnbestrijding.

Op uitnodiging van Grünenthal reisden de directieleden van APS Therapy, Maurice Uytdewilligen en Madelène Reinhart-Uytdewilligen af naar het zuid Engelse Bournemouth. Deze Engelse badplaats was dit jaar het decor voor de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze Grünenthal Award. Grünenthal; een wereldwijd bekend farmaceutisch concern, reikt in Groot Brittannië jaarlijks een award uit in het kader van innovatie op het gebied van pijnbestrijding.
Een enthousiast team van 3 Britse artsen van een pijnkliniek in het Engelse Hull diende een rapport in bij de Grünenthal commissie waarin ze de grote successen beschreven die ze behalen bij het behandelen van pijn bij MS patiënten door middel van toepassing van APS Therapy. De onafhankelijke commissie raakte onder de indruk en moedigde het team aan om verder te gaan met de procedure om in aanmerking te komen voor de award van 2013. In totaal deden er 46 teams uit heel Groot Brittannië mee aan de strijd.
“We waren al trots toen we hoorden dat we tot de 5 finalisten behoorden. Maar toen tijdens de uitreiking duidelijk werd dat we als winnaar uit de bus kwamen, was dat uiteraard een kroon op ons werk tot nu toe. Het is prachtig dat APS Therapy op deze manier de erkenning krijgt die de therapie verdient.” aldus Maurice Uytdewilligen, directeur van APS Therapy.”

APS Therapy traint de laatste jaren in zowel binnenland als buitenland steeds meer artsen op het gebied van APS Therapy, waaronder ook het team Britse artsen waarmee samen de “Grünenthal pain commissioning award” werd gewonnen.