Header bvat rose

Tn784 59283fe7128ca
Ik ben M.E. Visser klik op mijn afbeelding om mijn profiel te bekijken

APS Therapie en Sterno-costo-claviculaire Hyperostosis

Mijn naam is Margareth en sinds 1992 is er bij mij Sterno-costo-claviculaire Hyperostosis (SCCH // Sapho) geconstateerd, chronische botaandoening veroorzaakt door een steriele ontsteking van het borstbeen, de daaraan bevestigde sleutelbeenderen en de ribben.

Deze ziekte word tegenwoordig ingedeeld bij reuma .
Bij deze ziekte heb je iedere 3 maanden een infuus nodig met APD of d-Apd ,dit zijn medicijnen die de progressie van de ziekte voor zover als mogelijk is, af te remmen.
Sinds een jaar of 10 geleden kreeg ik last van andere pijnen. Vooral om de schouders, polsen, ellebogen, heupen, en rug pijnen.
Het ging ook gepaard met hoofdpijn, spierpijn, spierstijfheid, angsten, depressies, , vermoeidheid, slaapstoornissen, concentratie- en geheugenstoornissen.
Door dat ik zoveel klachten heb, ben ik onderzocht in diverse ziekenhuizen, waaronder Lumc, Amc,Umc, Gelreziekenhuis, rivierenland ziekenhuis.
Ook was ik een geziene patiënt bij de pijn poli daar wisten ze niet wat ze met me aan moesten, ik zou een spelden kussen worden als de doktoren hun gang zouden gaan, en dan was de vraag help het of niet.
De Artsen (specialisten) konden geen verband leggen met SCCH, een reumatoloog uit het ziekenhuis liet per ongeluk het woord Fibro vallen misschien is dat de extra oorzaak van je klachten.
Mijn vriend heeft in het verleden wel eens gezegd waarom probeer je Aps niet eens een keer, hij was met Aps bekend al vanaf 2000.
De Aps therapie heeft goede resultaten met fibromyalgie geboekt, en natuurlijk met andere klachten.
Zelf ben gaan zoeken op internet en vond een Aps therapeut bij mij in de buurt, kerk-Avezaath,
Ik had het telefoon nummer van Maja Visser, was in twijfeling of het bij mij echt zou gaan helpen of zou dit de volgende zeep bel zijn!
Na 4 weken het papiertje in mijn portemonnee te hebben gehad, ben ik gaan bellen met Maja Visser.
Na mijn eerste behandeling bij Maja Visser dacht ik dat het suggestie was dat ik minder last had van mijn beide ellebogen / schouders.
Na de tweede behandeling wist ik zeker dat het hielp, want de bewegingen met mijn ellebogen/schouders gingen nu met minder pijn gepaard.
Ben nu al een paar behandelingen verder, heb onder tussen mijn 3 maandelijkse infuus gehad.
Ik heb zelf het gevoel dat mijn klachten van Scch ook minder zijn geworden, minder pijn ,stramheid enz., heb en voor het eerst in 20 jaar een dragelijke pijn.
Het was altijd zo hoe verder je de tijd verstreek dat ik weer infuus nodig had, dat de pijn erger werd, met ondragelijke hoofdpijnen en andere klachten.
Maar nu ik sta weer beter op mijn benen, heb meer energie, ik kan er weer tegen.
Maar het is het zeker waard, ik heb 1 x per week een behandeling nodig om het dragelijk te houden voor mij
Wat ben ik blij met Maja Visser en haar Aps therapie , had ik dit maar 10 jaar geleden ontdekt.

 

Geschreven door: Margareth

Zoekt u een APS-Therapeut bij u in de buurt? Klik dan op de button " therapeutenoverzicht" .

ledenoverzichtbutton